További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Stihl MS 462 benzines motorfűrész (láncfűrész)

72.2 cm3, 4.4 kW/6.0 LE, 45 cm, 6 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 458.990 Ft
Nettó: 361.409 Ft
Cikkszám:
11422000001
Márka:
Stihl
A Stihl termékek átvétele (megrendelése) csak személyesen, üzletünkben lehetséges!

Leírás

  • Kiválóan alkalmas közepes és vastagabb faállományban végzett munkákhoz.
  • Jól irányítható és kiváló gyorsulású.
  • HD2-szűrő kiváló szűrőhatással, takarékos 2-MIX motor, szerszám nélkül nyitható tankzár az egyszerű és biztonságos üzemanyag-utántöltés érdekében.
  • Vezetőlemez hossz: 45 cm (A motorfűrész típusától függően a tényleges vágáshossz a megadott értéknél kisebb lehet.)
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 72,2 cm3
Teljesítmény: 6 LE
Teljesítmény: 4,4 kW
Teljesítménysúly: 1,4 kg/kW
Fűrészlánc osztása: 3/8"
Állandó zajszint 2): 108 dB(A)
Zajteljesítményszint 2): 119 dB(A)
Rezgésgyorsulás, jobb oldal 3): 3,6 m/s2
Rezgésgyorsulás, bal oldal 3): 4,8 m/s2
Súly 1): 6 kg
 
1) Üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül.
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2m/s2
 
 
Alapfelszereltség:
  • Antivibrációs rendszer: a motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • Elvesztés ellen biztosított anya: a lánckerékfedélhez rögzített anyák lehetővé teszik a vágószerkezet egyszerű cseréjét, az anya elvesztésének veszélye nélkül.
  • Dekompressziós szelep: a dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is.
  • Alacsony teljesítmény/súly arány: a STIHL MS 462 a legkönnyebb profi motorfűrész a saját kategóriájában. Speciálisan tervezett alkatrészek, mint például a henger, lánckerék fedél, forgattyús ház és a lendkerék segítségével sikerült elérnünk, hogy a motorfűrész még könnyebb legyen.
  • Kompenzátor: a STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
  • Optimalizált rönktámasz: speciális formájának köszönhetően a motorfűrész könnyebben használható döntésnél és darabolásnál.
  • Optimalizált lánckerék fedél: lapos és keskeny lánckerék fedél kiemelkedő forgácskivetéssel.
  • STIHL 2-MIX motor: öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.
  • HD2 levegőszűrő körkörös tömítéssel: az új kialakítású HD2 levegőszűrő körkörös tömítéssel akadályozza meg a finom por bejutását a motorba, így tovább növelve annak élettartamát. A szűrő PET anyagból készült, és nagyon jó szűrési tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Döntési irány jelző: a szellőző házra festett irányjelzők nagy segítséget jelentenek a döntési munkálatoknál.
  • Oldalsó láncfeszítés: a fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
  • STIHL ElastoStart: a kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket is megterhelik. Az ElastoStart ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.
  • Szerszám nélkül nyitható tankzárak: szabadalmaztatott speciális zár üzemanyag- és olajtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak.
  • STIHL Ematic rendszer új olajszivattyúval: az új tervezésű olajszivattyú még több lánckenőolaj szállítását teszi lehetővé. Ez különösen nagy segítséget jelent, ha poros környezetben vagy hosszabb vezetőlemezzel használják a motorfűrészt.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Flex termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
gep-borze.hu
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció