További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Bosch GPB 18V-6 C akkus Bluetooth® Speaker (akku és töltő nélkül)

12/18 V, Bluetooth®, 5.6 kg

A termék az alábbi kategóriákban található:

Bosch 18 V -os Li-ion akkus rádiók, hangszórók

Leírás

Nagy teljesítményű helyszíni Bluetooth®-hangszóró,amely jó hangulatot ad a munkaterületen – 12 V-os és 18 V-os akkukhoz.
  • Kiváló hang Bluetooth®, USB vagy Multi-Speaker Sound használatával.
  • Zenei adatfolyamok megosztása és csatlakozás azokhoz Bluetooth®-kapcsolaton keresztül, több kompatibilis eszközön, Multi-Speaker Sound segítségével.
  • Az egyszerű felépítésnek és az akkutöltési állapot LED-jelzőfényének köszönhetően könnyen használható.
Töltsd meg a munkavégzés helyszínét kedvenc zenéddel könnyedén! A GPB 18V-6 C Professional munkahelyi hangszórónk kiváló, kristálytiszta hangot ad Bluetooth®, USB vagy Multi-Speaker Sound segítségével. A Multi-Speaker Sound lehetővé teszi a zenei adatfolyamok megosztását és az azokhoz való csatlakozást több kompatibilis eszközön, Bluetooth®-kapcsolaton keresztül. Magas hangerő-beállításának köszönhetően a zene zajos munkavégzési helyszínen is hallható. Ez az intuitív hangszóró továbbá egyszerűen üzembe helyezhető és használható. A LED-eknek köszönhetően pedig mindig tudható az akku töltési szintje. A GPB 18V-6 C Professional USB-porttal rendelkezik okostelefonok töltéséhez. Egyszerű akkueltávolítási mechanizmussal rendelkezik továbbá 18 V-os akkukhoz: egyszerűen meg kell húzni a kart, és az akku máris leválik – nem kell megnyomni a piros gombot és kivenni az akkut a rekeszből. Védőkeret csatlakoztatható a Bluetooth®-hangszóró strapabírásának fokozásához. A helyszíni hangszóró továbbá teljesen kompatibilissé tehető az L-BOXX mobilitási rendszerrel: az L-BOXX adaptereit egyszerűen csatlakoztatni kell a GPB 18V-6 C Professional rádióhoz, és már használható is. A védőkeret és az L-BOXX adapterek is külön szerezhetők be.
Kompatibilis a Bosch Professional 18V rendszerrel és az AMPShare többmárkás akkumulátor-rendszerével is. A Bosch Professional 12V rendszerrel is kompatibilis.
 
Műszaki adatok:
Bemeneti feszültség, akku: 18 V, 12 V
Méret: 231 x 376 x 336 mm
Súly akku nélkül: 5,6 kg
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Flex termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.83 Ft
gep-borze.hu
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció